a-top-alt

Øvrige Produkter

Her finder du en oversigt over vores øvrige produkter.


Quanta øvrige laser systemer

YouLaser MT CO2 / 1540 Laser

Ablative CO2 laser kombineret med non-ablativ 1540 nm laser – det bedste fra begge verdener, separat, samtidigt eller sekventielt.

CO2 laseren er den læge-forbeholdte Golden Standard behandling indenfor ablativ rejuvenation samt alle former for laser kirurgi med kontrollerede incisioner. 1540 nm er den effektive non-ablative hudforyngende behandling, der kan uddelegeres til medhjælp.

YouLaser MT kan klare begge dele i én platform – og som noget helt unikt levere CO2 og 1540 nm laser i samme skud til en helt enestående kombinationsbehandlinger med hidtil usete resultater.
Endeligt kan YouLaser MT udbygges med SheLase med effektive kombinationsbehandlinger indenfor moderne laserbehandling af stress-inkontinens og vaginal rejuvenation.


585 DIODE LASER

Den velkendte laser 585 nm bølgelængde fra den oprindelige pulsede farvestoflaser med optimal absorption, men nu som super-stabil diode laser teknologi og variabel pulslængde. Ren plug-and-play fra en lille bordmodel med ENORM power – tilmed gennem en avanceret scanner. Klarer alle vaskulære laserbehandlinger i dermatologisk praksis uden behov for en teknisk afdeling – kræver blot en almindelig stikkontakt og en operatør. kombinationsbehandlinger indenfor moderne laserbehandling af stress-inkontinens og vaginal rejuvenation.

Q PLUS EVO-SERIEN

Q-Plus EVO-serien er en familie af laser systemer som kan tilpasses ethvert behandlingsbehov med hele 6 forskellige grundmodeller, der tilmed kan udbygges yderligere via en udvidelsesport til andre laser / IPL typer. Q-Plus EVO er markedets eneste hydrid laser som kan konfigureres med både lange og ultrakorte pulser. Dermed kan en Q-Plus EVO laser udgøre hjørnestenen på enhver laserklinik til alt fra hårfjerning over fuldspektrum tatoveringsfjernelse til karsprængninger m.v.

DUETTO MT EVO

Det kompromisløse valg af laser til hårfjerning. Som navnet antyder er der her tale om to aktive laser i én. Alexandrit laser ved 755 nm er den anerkendte referencestandard indenfor hårfjerning i lyse hudtyper (I-III). Alexandrit laser udbydes af en håndfuld producenter, men ingen mestrer disciplinen som QUANTA. Til hårfjerning i mørkere hudtyper (IV-VI) fortrækkes Nd-YAG bølgelængden ved 1064 nm da der her er en mindre eksplosiv absorption af melanin. Nd-YAG. Begge lasertyper findes i Duetto MT EVO og dermed kan alle hudtyper behandles for uønsket hårvækst hurtigt, sikkert og effektivt. Som noget helt unikt kan begge laser bølgelængder anvendes samtidigt, enten i serie (sekventielt, to separate pulser med kort mellemrum) eller ægte simultant hvor begge lasertyper afgives på samme tid. Dette giver nogle forbedrede behandlingsmuligheder også indenfor vaskulære behandlinger.

THUNDER MT

I lighed med vores Duetto MT laser er der her tale om en laser med to bølgelængder 755 + 1064 / Alexandrit og Nd:YAG laser til verdensklasse laser hårfjerning i alle hudtyper. Men THUNDER har blot langt mere energi og kan derfor via et imponerende scanner system fjerne hår med en hidtil uset hastighed og effektivitet. Så er ønsket den bedste om mest effektive laser til fjernelse af uønsket hår så er svaret THUNDER.

Undgå skader

ØJENBESKYTTELSE

PROTECT IPL EYE-PADS

IPL engangs øjenbeskyttelses eye-pads til patientens øjne. Professionelt, hygiejnisk, hudvenlig og enkelt. 50 par i en æske. Særligt uundværlige ved øje-nære behandlinger hvor flergangs beskyttelsesbriller let er i vejen.

Bemærk: godkendt efter nyeste EU norm for personligt beskyttelsesudstyr (2016/425PPE)

FØRSTEKLASSES TEKNISK SERVICE

Når du vælger nyt behandlingsudstyr, bør lokal teknisk support
stå blandt de øverste punkter på din prioriteringsliste.

MediTech Scandinavia ApS udvælger og repræsenterer udelukkende kvalitetsudstyr, der er beregnet til at blive anvendt på klinikkerne hver eneste dag – og vores kunder forventer at de kan regne med udstyret hver dag. Skulle uheldet alligevel være ude, eller ønsker du at opgradere dit nuværende udstyr med nye muligheder, står vores egen serviceorganisation med lokale teknikere til din rådighed.

Vores teknikere er altid fabrikscertificerede hos producenten og modtager løbende efteruddannelse på de respektive fabrikker samt i mere generelle tekniske færdigheder inklusive gældende lovgivning og standarder.

Ligeledes tilbyder vi at udføre forebyggende vedligeholdelses eftersyn, som sikrer din investering er i topklasse – og giver både dig og dine patienter den tryghed det er at vide, at behandlingerne udføres med velfungerende udstyr. Regelmæssigt vedligehold er med til at sikre udstyrets mangeårige levetid og sikrer dig mod at små problemer over tid vokser sig store. Disse eftersyn kan aftales efter behov eller indgå som del af en serviceaftale med automatiske besøg eksempelvis hver 6. eller 12 måned.

Kontakt os gerne på telefon 4636 3452 eller pr e-mail info@meditech.dk

Kontakt MediTech

Ring eller skriv til os

Kontakt os
a-top-alt-2