Fjernelse af tatoveringer

DEN NYE ÆRA I BEHANDLINGEN AF TATOVERINGER OG PIGMENTFORANDRINGER

Discovery Pico tattoo logo

Discovery PICO er en prisvindende anden generation af picosekund laser - og er på grund af sin egenudviklede patenterede teknologi den mest effektive medicinske laser på markedet i dag.

Den består af en Nd:YAG dobbelt-bølgelængde laser, som leverer både 1064 nm og 532 nm og med den eksklusive Quanta Pico-Boost Technology, der gør det muligt at arbejde i pico-sekund mode og levere op til 800 mJ energi per puls – og op til 1.8 Giga Watt i peak-puls effekt. Det er dobbelt så meget som de fleste andre picosekund lasere.

Send en besked

Vi besvarer din besked hurtigst muligt.

quanta-system-logo Pico

Discovery PICO er den kraftigste og mest alsidige laser til tatoveringsfjernelse.

Oversat til daglig brug betyder det mere effektive behandlinger, mindre ubehag under behandlingen, færre bivirkninger og hurtigere resultater. I mange tilfælde kan Discovery PICO fjerne stædige tatoveringer, som andre (Q-switcheded nano-sekunds) lasere har måttet give op overfor.

Discovery PICO er en innovativ laser i et moderne italiensk design som har åbnet en helt ny æra. Udviklet af Quanta System i Milano, som har en solid tradition for arbejdet med ultra-korte laser systemer i et tæt samarbejde med professionelle kosmetiske behandlere, som ønsker at være med i forreste række gennem at anvende den seneste teknologi og dermed tilbyde deres patienter de bedste og mest avancerede behandlinger.

Picosekund effekten
Pico effekten.
Pico fragmentering

(¹) Basics in Dermatological Laser Applications, Inja Bogdan Allemann, D. J. Goldberg – 2011

(²) Comparison of Response of Tattoos to Picosecond and Nanosecond Q-Switched Neodymium:YAG Laser – E. Victor Ross, USN; George Naseef, MD; Charles Lin, PhD;

Michael Kelly, MS; Norm Michaud, MS; Thomas J. Flotte, MD; Jill Raythen;R. Rox Anderson, MD, Arch Dermatol. 1998;134(2)

Ved både at anvende 532 nm og 1064 nm bølgelængder, kan Discovery PICO behandle såvel forskellige tatoveringsfarver som overfladiske og dybe pigmentforandringer og desuden ved at anvende Q-Switchet og Photo-Thermal (eller free-running)

Pulsmodus, som en helt enestående funktion i denne laser, ligeledes effektivt behandle aldrende- og solskadet hud (såkaldt skin rejuvenation).

Når en enkelt eller en klynge af tatoveringsblækpartikler i huden absorberer den ultrakorte pico-sekund laserpuls, opstår der en ekstrem hurtig temperaturstigning inde i partiklen, der faktisk kan være på over 900° C(1). Denne hurtige opvarmning medfører en ekstrem hurtig udvidelse og derved en akustisk trykbølge på tværs af hele blækpartiklens indre. Trykbølgen danner et tryk der er større end partiklens fragmentationstærskel, hvorved den sprænges(2).

Denne proces kaldes den fotoakustiske effekt.

Derefter kan fragmenterne optages af makrofagernes normale fagocytose og drænes gennem lymfesystemet. Den fotoakustiske effekt af Discovery PICO er mere effektiv sammenlignet med Q-Switchede lasere, da den ekstremt høje pulseeffekt skaber et meget højt internt mekanisk tryk, der bogstaveligt talt er i stand til at pulverisere blækpartiklerne.

De ekstremt korte pulser udøver deres mekaniske ødelæggelse inde i selve partiklen inden trykbølgen bevæger sig til det omgivende væv – og giver derved mere effektive behandlinger med en højere grad af patientsikkerhed.

For at opnå denne effekt er det vigtigt at pulslængden er kortere end den tid det tager for trykbølgen at bevæge sig på tværs af partiklen – og som for tynde blæktyper og melanosomer er meget kort og netop i pico-sekund området.

Discovery PICO er den kraftigste og mest alsidige laser til tatoveringsfjernelse.

Meditech har siden udviklingen af lasermaskiner været en del af toppen, hvad angår salg af maskiner til af fjernelse af tatoveringer. Vi har de bedste maskiner, som alle er CE-godkendt og har alle certificerings mærker, sådan at du sikkert kan vælge os som din leverandør.
 
 

Mange fortryder en eller flere af sine tatoveringer

Når man får lavet en tatovering, bliver der indsprøjtet farvepigment i huden. Mere end 0,5 million danskere har en eller flere tatoveringer, ca. 50% af disse ønsker med tiden at få fjernet en eller flere af disse tatoveringer. 
 
Måden man kan fjerne dem på er ved at der er udviklet specielle lasere, idet laseren rammer farvepigmentet sprænges det i bittesmå stykker der siden bliver fjernet fra kroppen.

Hvorfor vælge Discovery PICO?

Vi har valgt, at de maskiner, vi sælger skal være fra Discovery PICO. Det er fordi de har den maskine, der har alle de godkendte certifikater sådan, at dine kunder er sikret den optimale kvalitet af behandling.
 
Hvis du har det ligesom os, at kunderne skal være glade og tilfredse efter behandlingerne, så er Discovery PICO det rigtige produkt for dig og din virksomhed til fjernelse af tatoveringer.
 
Denne maskine er den nyeste indenfor sit fag, og dermed er den optimeret, så meget at den er mere tålelig for personen, der bliver behandlet.
 
Den giver heller ikke bivirkninger i samme omfang som tidligere. Det er årsagen til at vi forhandler Discovery PICO, og ikke andre mærker, der ikke lever op til de standarter, vi mener, at en maskine i denne kategori skal kunne.

Vil du være den fortrukne behandler?

Så hvis du ønsker den rigtige maskine til fjernelse af tatoveringer og dine kunder skal kunne stole på, at den maskine du benytter er den rigtige for dem, så skal du vælge os og Discovery PICO. 

Vi sørger for at maskinen kører og lever op til dine forventninger, og yder en service som du og dine klienter kan blive glade og tilfredse med.

 

Det nytter ikke noget at have kunder, der oplever gener eller de ikke får de resultater de ønsker, for dermed at vælge en anden behandler end dig. Eller at de giver en dårlig anmeldelse på Trustpilot eller i sit nær miljø. 

Det kan være mange potentielle kunder, som du og din virksomhed kan gå glip af, hvis ikke de bliver behandlet ordentligt og ikke får den oplevelse de forventer. 

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du ønsker at hører mere om vores maskiner eller vores services, er du meget velkommen til at se vores katalog med alt den nødvendige information omkring Discovery PICO maskinerne.
 
Eller du kan ringe til os på 36 46 34 52 eller skrive en mail, så er der en af vores meget kompetente medarbejdere der sidder klar og meget gerne vil give dig den nødvendige hjælp.
 
Du kan også udfylde vores kontaktformular her, så kontakter vi dig snarest muligt. 
Discovery Pico tattoo logo
Professionelle behandlingssystemer

Discovery PICO

Discovery Pico - Tattoo og pigment
Vi er sociale

Følg os på Facebook

Vi deler løbende nyheder, billeder, videoer m.m.