Fjernelse af tatoveringer

DEN NYE ÆRA I BEHANDLINGEN AF TATOVERINGER OG PIGMENTFORANDRINGER

Discovery PICO er en prisvindende anden generation af picosekund laser - og er på grund af sin egenudviklede patenterede teknologi den mest effektive medicinske laser på markedet i dag.

Den består af en Nd:YAG dobbelt-bølgelængde laser, som leverer både 1064 nm og 532 nm og med den eksklusive Quanta Pico-Boost Technology, der gør det muligt at arbejde i pico-sekund mode og levere op til 800 mJ energi per puls – og op til 1.8 Giga Watt i peak-puls effekt. Det er dobbelt så meget som de fleste andre picosekund lasere.

Send en besked

Vi besvarer din besked hurtigst muligt.

Discovery PICO er den kraftigste og mest alsidige laser til tatoveringsfjernelse.

Oversat til daglig brug betyder det mere effektive behandlinger, mindre ubehag under behandlingen, færre bivirkninger og hurtigere resultater. I mange tilfælde kan Discovery PICO fjerne stædige tatoveringer, som andre (Q-switcheded nano-sekunds) lasere har måttet give op overfor.

Discovery PICO er en innovativ laser i et moderne italiensk design som har åbnet en helt ny æra. Udviklet af Quanta System i Milano, som har en solid tradition for arbejdet med ultra-korte laser systemer i et tæt samarbejde med professionelle kosmetiske behandlere, som ønsker at være med i forreste række gennem at anvende den seneste teknologi og dermed tilbyde deres patienter de bedste og mest avancerede behandlinger.

(¹) Basics in Dermatological Laser Applications, Inja Bogdan Allemann, D. J. Goldberg – 2011

(²) Comparison of Response of Tattoos to Picosecond and Nanosecond Q-Switched Neodymium:YAG Laser – E. Victor Ross, USN; George Naseef, MD; Charles Lin, PhD;

Michael Kelly, MS; Norm Michaud, MS; Thomas J. Flotte, MD; Jill Raythen;R. Rox Anderson, MD, Arch Dermatol. 1998;134(2)

Ved både at anvende 532 nm og 1064 nm bølgelængder, kan Discovery PICO behandle såvel forskellige tatoveringsfarver som overfladiske og dybe pigmentforandringer og desuden ved at anvende Q-Switchet og Photo-Thermal (eller free-running)

pulsmodus, som en helt enestående funktion i denne laser, ligeledes effektivt behandle aldrende- og solskadet hud (såkaldt skin rejuvenation).

Når en enkelt eller en klynge af tatoveringsblækpartikler i huden absorberer den ultrakorte pico-sekund laserpuls, opstår der en ekstrem hurtig temperaturstigning inde i partiklen, der faktisk kan være på over 900° C(1). Denne hurtige opvarmning medfører en ekstrem hurtig udvidelse og derved en akustisk trykbølge på tværs af hele blækpartiklens indre. Trykbølgen danner et tryk der er større end partiklens fragmentationstærskel, hvorved den sprænges(2).

Denne proces kaldes den fotoakustiske effekt.

Derefter kan fragmenterne optages af makrofagernes normale fagocytose og drænes gennem lymfesystemet. Den fotoakustiske effekt af Discovery PICO er mere effektiv sammenlignet med Q-Switchede lasere, da den ekstremt høje pulseeffekt skaber et meget højt internt mekanisk tryk, der bogstaveligt talt er i stand til at pulverisere blækpartiklerne.

De ekstremt korte pulser udøver deres mekaniske ødelæggelse inde i selve partiklen inden trykbølgen bevæger sig til det omgivende væv – og giver derved mere effektive behandlinger med en højere grad af patientsikkerhed.

For at opnå denne effekt er det vigtigt at pulslængden er kortere end den tid det tager for trykbølgen at bevæge sig på tværs af partiklen – og som for tynde blæktyper og melanosomer er meget kort og netop i pico-sekund området.

Discovery PICO

Vi er sociale

Følg os på Facebook

Vi deler løbende nyheder, billeder, videoer m.m.