Cooltech

Vi tilbyder

Fedtfrysning er en moderne, sikker og effektiv non-invasiv​ behandling af genstridige fedtdepoter.

Metoden – kaldet kryolipolyse – er udviklet i samarbejde med læger og forskere på Harvard University og er gennem de seneste par år blevet den mest populære ikke-kirurgiske metode til fjernelse af uønskede fedtdepoter i både Danmark og resten af verden.

Skriv til os

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

CoolTech i medierne

​For nyligt lavede TV2 Nyhederne et 360 graders overblik over danskernes syn på og brug af kosmetiske behandlinger. Fedtfrysninger og dermed CoolTech kom ind som en af de absolut mest populære behandlinger, kun overgået af injektionsbehandlinger.

I disse måneder udvider vi antallet af CoolTech klinikker i hele landet med særligt fokus på Sjælland uden for KBH og hele vest-Danmark.

Der findes i dag en lang række kryolipolyse systemer på det danske marked, der alle hævder at kunne behandle med samme høje effektivitet og sikkerhed som det originale CoolTech udstyr.

Men sandheden er, at sikker og effektiv behandling er et koncept bestående af mange delelementer, herunder højteknologisk udstyr, tilbehør, procedurer, global erfaring samt personale med grunduddannelse og kontinuerlig dedikeret CoolTech efteruddannelse. Det er således ikke “maskinen” alene der sikrer et professionelt resultat, men samspillet mellem en række vigtige faktorer.

CoolTech-klinikkerne er professionelle klinikker, typisk med fagpersonale (læger, sygeplejersker, kosmetologer eller sosu-assistenter) som behandlere og klinikejere. De har alle modtaget grundig instruktion og superviseret uddannelse før de konsulterer, stiller indikation og behandler. Dermed kender de til alle almindeligt forekommende spørgsmål omkring forløb, virkninger og evt. bivirkninger – og kan effektivt navigere i dette farvand. 

Disse høje kvalitetskrav er en selvbestaltet CoolTech-standard, da der ikke i øjeblikket er et lovgivningsmæssigt krav til kryolipolysebehandlinger.

Enhver kan derfor i dag helt uden uddannelse, erfaring eller øvrige kvalifikationer tilbyde behandlinger med udstyr af tvivlsom oprindelse.

Alle certificerede danske CoolTech klinikker har adgang til alle typer CoolTech applikatorer (håndtag) – og kan derfor tilbyde helkropsbehandling med udstyr, der er optimeret til alle anatomiske områder. Det er aldrig kroppen, der skal tilpasse sig faconen på applikatoren! Desværre ser vi ofte at klinikker med andre systemer og blot én type applikator, ukritisk foretager behandlinger på hele kroppen – og ofte med manglende resultat og/eller unødvendige gener eller bivirkninger.

Behandlingsprotokollen fra CoolTech er et formelt dokument, der udkommer flere gange årligt og som skal overholdes af alle CoolTech klinikker. Eksempelvis er der i 2018 kommet en ny forbedret type Cool Gel Pad membran med celle-inddeling, som skal anvendes til alle behandlinger for at optimere behandlingsresultatet og yderligere minimere risici for bivirkninger. Anvendes der ikke Cool Gel Pad, er behandlingen ikke en ægte CoolTech behandling, og man bør som patient afslå at gennemføre behandlingen.

​Pas på snydere og bedragere - stol på din mavefornemmelse, se hvilket system andre har stor succes med

​Behandlingsområder med stort indtjeningspotentiale tiltrækker lykkeriddere af alle slags. Hvis en klinik eller sælger ud af det blå påstår at deres maskine er den nyeste, bedste og mest effektive, håndbygget af ingeniører eller lignende luftige anprisninger uden dokumentation, så bør der tænde en lille rød lampe i dit baghoved.

Særligt i disse måneder er der grund til at være forsigtig. Fra maj 2021 skal alt nyt behandlingsudstyr, der leveres i EU være forsynet med en MDR-godkendelse, som er et helt nyt CE-mærke. De fleste produkter på markedet i dag har end ikke nugældende MDD-godkendelse som medicinsk udstyr – og vil aldrig modtage denne nye MDR godkendelse. Derfor holder de lige nu brandudsalg for at komme af med deres lagre. ​

Ville du være tilfreds med at stå med en investering der allerede var forældet efter nogle få måneder? Spørg som minimum om udstyret er godkendt efter de nugældende MDD regler for medicinsk udstyr?

Klinikker der køber deres udstyr på Nettet modtager hverken uddannelse eller løbende support. Teknisk support udelades typisk helt og producenten (i Kina?) har typisk ingen interesse i at investere i sit omdømme, men lukrerer på andre mærkevarers gode navn og resultater. Ved at købe billigt udstyr uden support og ved at spare på uddannelse og teknisk eftersyn kan disse klinikker naturligvis tilbyde behandlingspriser, der ligger under hvad de professionelle klinikker tilbyder. Men produktet og ydelsen er ikke det samme og det kan meget vel være patienternes kroppe og velbefindende, der betaler for prisforskellen hvis man vælger det billige alternativ.

Om MediTech

MediTech Scandinavia er Nordens førende leverandør af højteknologiske dermatologiske kosmetiske behandlingssystemer.
Vores kernekompetance er indenfor laser- og lysbaserede løsninger. Vi håndplukker de bedste løsninger og tilstræber at levere branchens bedste support.​

Seneste nyt

Vi samler på tilfredse kunder!

Én af de mange fordele ved sæsonens mange videnskabelige møder med tilhørende udstillinger er chancen for at mødes og udveksle erfaringer. Vi møder altid high-five´s

Læs mere »
Vi er sociale

Følg os på Facebook

Vi deler løbende nyheder, billeder, videoer m.m.