Cooltech

Vi tilbyder

Cooltech

Fedtfrysning er en moderne, sikker og effektiv non-invasiv​ behandling af genstridige fedtdepoter.

Metoden – kaldet kryolipolyse – er udviklet i samarbejde med læger og forskere på Harvard University og er gennem de seneste par år blevet den mest populære ikke-kirurgiske metode til fjernelse af uønskede fedtdepoter i både Danmark og resten af verden.

CoolTech klinikker

Skriv til os

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

CoolTech i medierne

For nyligt lavede TV2 Nyhederne et 360 graders overblik over danskernes syn på og brug af kosmetiske behandlinger. Fedtfrysning og dermed CoolTech kom ind som en af de absolut mest populære behandlinger, kun overgået af injektionsbehandlinger.

I disse måneder udvider vi antallet af CoolTech klinikker i hele landet med særligt fokus på Sjælland uden for KBH og hele vest-Danmark.

Fedtfrysning nyheder
Cooltech maskine

Der findes i dag en lang række kryolipolyse systemer på det danske marked, der alle hævder at kunne behandle med samme høje effektivitet og sikkerhed som det originale CoolTech udstyr.

Men sandheden er, at sikker og effektiv behandling er et koncept bestående af mange delelementer. Herunder højteknologisk udstyr, tilbehør, procedurer, global erfaring samt personale med grunduddannelse og kontinuerlig dedikeret CoolTech efteruddannelse. Det er således ikke “maskinen” alene der sikrer et professionelt resultat, men samspillet mellem en række vigtige faktorer.

CoolTech-klinikkerne er professionelle klinikker, typisk med fagpersonale (læger, sygeplejersker, kosmetologer eller sosu-assistenter) som behandlere og klinikejere. De har alle modtaget grundig instruktion og superviseret uddannelse før de konsulterer, stiller indikation og behandler. Dermed kender de til alle almindeligt forekommende spørgsmål omkring forløb, virkninger og evt. bivirkninger. De kan altså effektivt navigere i dette farvand.

Disse høje kvalitetskrav er en selvbestaltet CoolTech-standard, da der ikke i øjeblikket er et lovgivningsmæssigt krav til kryolipolysebehandlinger.

Enhver kan derfor i dag helt uden uddannelse, erfaring eller øvrige kvalifikationer tilbyde behandlinger med udstyr af tvivlsom oprindelse.

Alle certificerede danske CoolTech klinikker har adgang til alle typer CoolTech applikatorer (håndtag).  Derfor kan de tilbyde helkropsbehandling med udstyr, der er optimeret til alle anatomiske områder. Det er aldrig kroppen, der skal tilpasse sig faconen på applikatoren! Desværre ser vi ofte at klinikker med andre systemer og blot én type applikator, ukritisk foretager behandlinger på hele kroppen – og ofte med manglende resultat og/eller unødvendige gener eller bivirkninger.

Behandlingsprotokollen fra CoolTech er et formelt dokument, der udkommer flere gange årligt og som skal overholdes af alle CoolTech klinikker. Eksempelvis er der i 2018 kommet en ny forbedret type Cool Gel Pad membran med celle-inddeling. Denne skal anvendes til alle behandlinger for at optimere behandlingsresultatet og yderligere minimere risici for bivirkninger. Anvendes der ikke Cool Gel Pad, er behandlingen ikke en ægte CoolTech behandling, og man bør som patient afslå at gennemføre behandlingen.

Cooltech udstyr

​Pas på snydere og bedragere - stol på din mavefornemmelse, se hvilket system andre har stor succes med

​Behandlingsområder med stort indtjeningspotentiale tiltrækker lykkeriddere af alle slags. Hvis en klinik eller sælger ud af det blå påstår at deres maskine er den nyeste, bedste og mest effektive, håndbygget af ingeniører eller lignende luftige anprisninger uden dokumentation, så bør der tænde en lille rød lampe i dit baghoved. Særligt i disse måneder er der grund til at være forsigtig. Fra maj 2021 skal alt nyt behandlingsudstyr, der leveres i EU være forsynet med en MDR-godkendelse, som er et helt nyt CE-mærke. De fleste produkter på markedet i dag har end ikke nugældende MDD-godkendelse som medicinsk udstyr – og vil aldrig modtage denne nye MDR godkendelse. Derfor holder de lige nu brandudsalg for at komme af med deres lagre. ​ Ville du være tilfreds med at stå med en investering der allerede var forældet efter nogle få måneder? Spørg som minimum om udstyret er godkendt efter de nugældende MDD regler for medicinsk udstyr? Klinikker der køber deres udstyr på Nettet modtager hverken uddannelse eller løbende support. Teknisk support udelades typisk helt og producenten (i Kina?) har typisk ingen interesse i at investere i sit omdømme, men lukrerer på andre mærkevarers gode navn og resultater. Ved at købe billigt udstyr uden support og ved at spare på uddannelse og teknisk eftersyn kan disse klinikker naturligvis tilbyde behandlingspriser, der ligger under hvad de professionelle klinikker tilbyder. Men produktet og ydelsen er ikke det samme og det kan meget vel være patienternes kroppe og velbefindende, der betaler for prisforskellen hvis man vælger det billige alternativ.

Fedtfrysning - Cooltech

Ønsker du at få fjernet fedtet på maven, lår eller overarme? Så kan en fedtdrysning med Cooltech være den rigtige løsning for dig.

Diverse fitness programmer fortæller dig, at du kan punkt forbrænde ved at træne de øvelser, de giver dig. Det passer ikke. Uanset om du følger en hård kostplan og træner hårdt, så kan du ikke ramme den sidste delle eller mormorarmene. Det kan være meget træls at gå rundt at være utilfreds med sin krop og sig selv.
 
Det kan være meget frustrerende, at bruge mange timer i fitness ikke opnå de mål, du gerne vil opnå. Det kan godt være du bliver stærkere eller mere tonet andre steder, men det fedt på maven ikke forsvinder, kan det være en udfordring for dit velvære.
 
Du har måske tænkt om du skal under kniven for at få det fjernet. Det kan både være tidskrævende, ubehageligt og dyrt. Ydermere kan det medføre grimme ar og andre gener hen ad vejen.

Hvordan skal jeg så få fjernet fedtet?

Men der er et alternativ til alt den smerte. Cooltech er en maskine, der er udviklet til at kunne fjerne fedtet fra de steder du ønsker. 
 
Dette er en maskine, der er udviklet til dig, der ikke ønsker at have uønsket fedt på lårene, mormor arme eller det såkaldte “bildæk”.  Der er strenge restrektioner for hvornår man er certificeret behandler med Cooltechs udstyr. Det er vi, vi har beviser på at vi har modtaget efteruddannelse, der gør at vi forsvarligt og professionelt kan betjene denne maskine og give dig den rigtige behandling, sådan at du får det ønskede resultat.

Hvordan virker fedtfrysning med Cooltech egentlig?

Måden behandlingen foregår på er ved, at en certificeret behandler betjener maskinen med det rigtige håndtag, og benytter de forskellige produkter, som Cooltech selv udvikler. Disse produkter passer til deres maskiner, man skal benytte dem for forsat at være certificeret behandler. 
 
Måden behandlingen foregår på er ved at du aftaler med behandleren, hvor det er du ønsker at få fjernet fedtet. Derefter starter selve behandlingen, og den foregår således at du ligger på en briks og behandleren påbegynder behandlingen. Du skal bare ligge og slappe af imens behandlingen finder sted.
 
Den tekniske del af behandlingen foregår på den måde, at fedtfrysningen går ind og fjerner fedtdepoter, som man har meget svært ved at komme af med på normal vis. Fedtet bliver fjernet via vakuum, det bliver suget op imellem to køleelementer, hvor vi fryser fedtet ned til -8 grader. Grunden til at det er -8 grader, er fordi at det er der fedtceller ikke kan tåle kulden længere, og dermed krystallisere eller går i stykker kan man også kalde det.
 
Hvis det er gjort ordentligt med den rigtige maskine, kommer fedtcellerne ikke igen, medmindre man spiser usundt og der opstår nye fedtceller.

Er fedtfrysning farligt?

Det korte svar er nej, det er ikke farligt. Det er ikke farligt da det er en kontrolleret nedkøling af fedtdepoter, hvilket ikke skader det øvrige væv. I få tilfælde kan der komme blåmærker, men de forvinder hurtigt igen.
 
Maskinen er udviklet sådan at din hud ikke kommer i kontakt med kølepladerne da det kan være meget ubehageligt og endda give forfrysninger.

Hvorfor Cooltech?

Der er mange udbydere, der hævder at deres maskiner er ligeså effektive og sikre som Cooltech. Dette er dog desværre ikke sandt, da de ofte ikke er verificeret og hverken CE- eller MDR-godkendt og ydermere ikke lever op til MDD-reglerne. Dermed kan det være maskiner, der ikke er sikre og kan give gener og uønskede bivirkninger.
 
Så sent som i år 2018 kom der en ny og forbedret Cool Gel Pad, som gør at der er mindre gener ved behandlingen og mindsker risikoen for bivirkninger.
 
En anden ting du som forbruger skal holde øje med når du vælger det behandlingssted er de maskiner de behandler med. Vores maskiner er allerede MDR-godkendt og CE-mærket.
 
Fra maj år 2021 kommer der nye restrektioner, det betyder der kommer et nyt CE-mærke som maskiner skal være godkendt med, sådan at det sikre dig som forbruger mod gener og bivirkninger. Disse maskiner og diverse produkter får vi selvfølgelig også i vores klinik, så du som forbruger kan være helt tryg når du skal have behandlinger hos os.

Hvordan ved jeg at jeg handler med et verificeret behandler?

Hvis du vil være sikret dig et resultat der holder ved skal du så minimum spørge dine behandlere, om deres maskine er godkendt ift. MDD reglerne for medicinsk udstyr. På den måde ved du om det er en ordentlig klinik eller om det evt. kunne være nogle der prøvede at snyde dig.
 
Hvis du som kunde vil være 100% sikker, så spørg om deres maskiner lever op til MDD-reglerne, er CE-godkendt og MDR godkendt. Hvis de er det, kan du godt regne med et ordentligt resultat.

Hvornår kan man forvente at se resultater?

Efter endt behandling udskiller din krop de døde fedtceller, og det sker ikke fra den ene dag til den anden. Der vil gå ca. 2 måneder før du kan se det endelige resultat. Vi anbefaler at du venter 4-5 uger før du får endnu en behandling da det er med til at optimere det endelige resultat.

Hvor mange behandlinger skal jeg forvente?

Det afhænger af personens mål og fedtmængden hos personen, der kan variere meget fra person til person. Men normalen er mellem 1 og 3 behandlinger.

Er der nogle restrektioner for hvem der kan behandles?

Ja det er der desværre. Vi må ikke behandle dig hvis du:
  • Har pacemaker
  • Er gravid eller ammer
  • Har dårligt blodomløb
  • Har nye og røde strækmærker
  • Har brok i området
  • Er nyopereret (skal være mindst 1 år siden du er blevet opereret)
  • Har Raynolds disease
  • Diabetiker der kræver insulin
  • Er svært overvægtig
 
Hvis du er i tvivl om du kan modtage behandlingen, er du velkommen til at kontakte vores personale på tlf. og aftale en tid, hvor vi mødes til en snak om hvad vi kan gøre for dig.

Ønsker du at bestille tid eller blot hører mere omkring denne behandling?

Så kontakt os i dag på +45 46 36 34 52 og få en snak med en af vores søde medarbejdere, der sidder klar til at modtage dit opkald. Ellers du kan udfylde vores kontaktformular her og så vender vi tilbage hurtigst muligt, så du kan komme i gang med behandlingen. 

Cooltech udstyr
Cooltech-maskine
Cooltech behandling

Om MediTech

MediTech Scandinavia er Nordens førende leverandør af højteknologiske dermatologiske kosmetiske behandlingssystemer.
Vores kernekompetence er indenfor laser- og lysbaserede løsninger. Vi håndplukker de bedste løsninger og tilstræber at levere branchens bedste support.​

Seneste nyt

Vi samler på tilfredse kunder!

Én af de mange fordele ved sæsonens mange videnskabelige møder med tilhørende udstillinger er chancen for at mødes og udveksle erfaringer. Vi møder altid high-five´s

Læs mere »
Vi er sociale

Følg os på Facebook

Vi deler løbende nyheder, billeder, videoer m.m.