Smartglass M3 IPL

Smartglass M3 er elektroniske automatiske IPL-briller, der blinker for dig!

En af de største udfordringer for IPL-behandlere er korrekt opfattelse af vævsfarver gennem klassiske mørke IPL-briller.

M3 brillen giver en næsten uhindret og korrekt farveopfattelse af behandlingszonen, og på mindre end 1/3 millisekund efter IPL-pulsen starter lukkes synsfeltet og det forbliver lukket under hele pulsen.

Hvordan virker de?

Brillerne er udviklet til sikker og effektiv øjenbeskyttelse ved brug af IPL-systemer. Den indbyggede sensor opfanger hvis lysniveauet overstiger en defineret tærskeværdi fra en typisk IPL-puls, hvorved linserne elektronisk ændres og bliver helt mørke på mindre end 0.3 millisekunder.

Både meget korte og meget lange IPL pulser håndteres af brillerne. Når man arbejder med langsomme pulser bliver glassene mørke ved hver puls – og ved meget korte gentagne pulser lukkes glassene under hele pulstoget.

Send en besked

Vi besvarer din besked hurtigst muligt.

Aktiv øjenbeskyttelse

I det synlige lysområde anvender Smartglass M3 IPL aktiv øjenbeskyttelse for at beskytte brugeren mod blænding.

I modsætning til passive metoder, hvor beskyttelsen består af permanent mørke glas, der absorberer potentielt skadelige lyspåvirkninger, så forlader aktive briller sig på kontinuerlig overvågning af potentielt skadelige lysniveauer og automatisk elektronisk dæmpning hver gang en tærskelværdi overskrides. Aktiv øjenbeskyttelse tilbyder en lang række fordele i forhold til almindelige passive metoder.

Med aktiv beskyttelse er synsfeltet klart og uhindret, når der ikke er lyspulser. Når IPL-brillen er i deres lyse tilstand, er de langt lysere end almindelige solbriller. Passive briller er permanent mørke og gengiver derfor ikke korrekte neutrale farver.

Den aktive Smartglass M3 IPL enhed anvender den patenterede Realcolor Optics teknologi, hvorved brugeren oplever normalt farvespektrum og korrekt gengivelse af alle farver i både patientens vævs og omgivelserne.

Det aktive system beskytter brugeren mod skadeligt synligt lys. Usynligt ultraviolet og infrarødt lys blokkeres permanent af passive filtre i den ydre linse, hvorved Smartglass M3 IPL har en kombineret beskyttelse mellem 200 nm og 3000 nm.

Smartglass m3
smartglass m3 komfort
Smartglass m3

Godkendelser

Smartglass M3 IPL er certificerede i henhold til standarderne for:

Komfort

Smartglass M3 IPL blinke-brillerne er udført som ergonomiske letvægtsbriller med komfortabel pasform. De behøver hverken individuel tilpasning, kalibrering af sensor eller at tændes og slukkes i forbindelse med brug. Ud over almindelig rengøring er der intet vedligehold og brillerne er enkle at anvende.

Med i æsken med Smartglass M3 IPL følger en hardcase til sikker opbevaring, en blød brillepose, en brilleklud til rengøring af linserne og en nakkesnor som ekstra sikkerhed.

Dette kombineret med både batterilevetid og fuld garanti på 5 år, gør Smartglass M3 IPL enkle og komfortable at arbejde med.

Vi er sociale

Følg os på Facebook

Vi deler løbende nyheder, billeder, videoer m.m.