Cynosure Vectus - verdens hurtigste hårfjerningslaser

Cynosure har testet behandlingshastigheden af den imponerende Vectus laser mod en række af markedets øvrige laser systemer - og resultatet er hver gang en knusende sejr til Cynosure Vectus.

Eksempelvis er der her en sammenligning mellem Lumenis LightSheer Duet og Palomar Vectus.www.youtube.com/watch

Begge behandler en halv ryg ved 10 J/cm2 og højeste repetitionsrate med samme operatør, men da Lightsheer er afhængig af vacuum ved hver puls, bliver den samlede Lightsheer behandlingstid væsentligt forskellig.

Det interessante ved denne sammenligning er at Lightsheer systemet oprindeligt er udviklet og markedsført af Palomar, før det blev solgt til det daværende Coherrent, som senere kom til at hedde Lumenis. På mange måder er sammenligningen et godt billede på hvad dygtige ingienører kan opnå på 10 år - i forhold til en ikke-udviklings-baseret organisation, der primært ønsker at sælge variationer af et eksisterende produkt.

Andre kliniske sammenligninger forholder sig til graden af hårfjernelse (clearance & permanency), ubehag (smerte) osv. mellem Vectus og de konkurrende systemer. Og alle taler entydigt til Vectus´ens fordel. Dette er i sandhed verdens bedste specialiserede hårfjerningslaser.Se alle vores nyheder - Klik her

Højteknologiske dermatologiske kosmetiske behandlingssystemer.

Hvem er vi?

MediTech Scandinavia er Nordens førende leverandør af højteknologiske dermatologiske kosmetiske behandlingssystemer.​

Kontakt

MediTech Scandinavia A/S​

Smedegaardsparken 38

4000 Roskilde

Tlf.: 46 36 34 52

E-mail: info@meditech-scandinavia.com